Tréner és Coach Akadémia

„Mindazok, akik boldogtalanok, azért boldogtalanok, mert saját boldogságukat keresték; mindazok, akik boldogok, azért lettek azok, mert mások boldogságát keresték.” Santidéva

Trénerképzés

Képzésünkön a Tolerance Training egyedi metodikájával, kifejezetten gyakorlatorientált képzést tartunk, melyen a résztvevők az elhangzott elméletet, a tréneri alapkompetenciákat folyamatosan, lépésről-lépésre begyakorolják annak érdekében, hogy a képzés végére rutinszerű jártasságot szerezzenek.

Coachképzés

Képzésünkön a Tolerance Training egyedi metodikájával, gyakorlatorientált módon sajátítják el a résztvevők a coach szemléletű vezetés, segítés, tanácsadás módszertanát. Az elhangzó elméletet folyamatosan, lépésről-lépésre gyakorolják be a résztvevők a képzés során.

Referenciáink

Ügyfeleink mondták

 • “Nehéz szavakba önteni azt az érzést, ami bennem a tréning kapcsán megjelent. Kicsit ahhoz hasonlít, amikor a jógaoktatóm a meditációról beszél, amit szerinte a szavak szintjén  nem lehet visszaadni, át kell élni.:) Ilyen ez a tréning is….Végtelenül hálás vagyok, hogy átélhettem. Élveztem minden percét az első videótól kezdve, a mindennapos Webexekig.  Sokat tanultam, és úgy érzem még fogok is belőle tanulni. A tréning felépítése nagyon logikus volt, a videókban lévő visszautalások mindig pont jókor jöttek és segítettek a tudás elmélyítésében. Számomra sokat jelentett, hogy a videókat többször is meg tudtam hallgatni. A napi „ találkozások” alkalmával meg volt lehetőségünk gyakorolni, közösen gondolkodni is. “

  Dr. Pőcze Adrienn

 • “Szeretném megköszönni a KÉPZÉST. Talán furcsa, hogy nagybetűvel írom, de igen, számomra ez a személyiségfejlesztésem csúcspontja volt . Soha nem vettem még részt olyan képzésben, amely ténylegesen fontosnak tartja az interperszonális kapcsolatokat akár magánéletben, akár a munka során használni. Naponta alkalmazom itthon a tanultakat, sikerrel. Szívből ajánlom mindenkinek!”

  Száva Krisztina

 • „Kevés olyan tanfolyamon vesz részt az ember, ahol azt kívánja, bárcsak ne lenne vége. Velem ez történt. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan coach vezetőt kaptunk, aki nemcsak szakmailag, de emberileg is a legjobbak között van. A mai napig alkalmazom az ott tanultakat és segít a hétköznapokban is, hogy ki, mit, miért cselekszik.”

  Koncz Kriszta

 • „Egy ismerősöm javaslatára, de kritikus szemmel jelentkeztem a Tolerance Coach Akadémia első napjára, és leginkább a korábban már megszerzett coaching-tudás frissítésére számítottam. Ehelyett két nagyon alaposan felkészült, évtizedes, sokszínű tapasztalattal rendelkező coach-tól kaptam az ügyfeleimnél azonnal alkalmazható, gyakorlatias „fogásokat”. Így utóbb visszatekintve, nagyon jó döntés, és gyorsan megtérülő befektetés volt az itteni tanulás, gyakorlás.”

  Székely Gábor /Profiles-tanácsadó, coach/

 • ,,Szívből ajánlom a tréner képzést mindazoknak, akik jó hangulatban szeretnének olyan eszközöket, módszereket tanulni, amit nemcsak a tréneri munka során lehet hasznosítani. Sokat tanultam önmagamról a tréning során, elsajátítottam számos olyan kommunikációs, moderációs és prezentációs technikát, amit nap mint nap használok vezetőként.”

  Dr. Berta Szilvia /Hálózati Igazgató, Csillag Patikák/

 • ,,A képzés számomra mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat jelentett. Olyan gyakorlati ismereteket adott, amelyet a mindennapokban azonnal tudtam alkalmazni. De emellett nemcsak a tréneri képességek szempontjából, hanem önismeret és életszemlélet területén is sokat gazdagodtam.”

  Dely Géza /Kuratóriumi elnök, Nem Adom Fel Alapítvány/

 • ,,Munkám során sok fajta tréningen vettem részt – több trénert is láttam dolgozni. Kati szakmailag és emberileg is Magyarország egyik kiemelkedő trénere. Teszi mindezt mérhetetlen alázattal és hitelesen, amit a legelső alkalommal észre fogsz venni 🙂 ! vigyázat Tolerance függő leszel!
  Az első órától vittek egyre mélyebbre –  a tréneri kompetenciákban és önismeretben egyaránt. Amit éreztem, nagy-nagy biztonságot ezen az úton, és azt az “AHA” élményt, amit régóta kerestem.”

  Csonka Péter /Orvoslátogató Berlin-Chemie / A. Menarini Kft./

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tolerance Training Kft.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 56

Telefon/fax: +36-1-214-2469, +36 70 340 9032,
Email: tolerance@tolerance.hu
Felnőttképzési Nyilv. szám: E-001074/2015

Tolerance Training Kft.
GINOP-8.2.6-18
Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban
Párkapcsolati edukáció
Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában
Tolerance Training Kft.
GINOP-8.2.6-18
Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban
Párkapcsolati edukáció
Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában