Online és offline képzéseink

„Inspirálni másokat, hogy felfedezzék szárnyaikat, melyekkel megsokszorozzák sikereiket, hatékonyságukat; úgy, hogy közben élvezik azt, amit tesznek, az öröm és a boldogság életteli útját járják.”

Hiszünk a változásban, fejlődésben

Programjainkat minden esetben megrendelőink szükségleteire szabva, igény szerint online vagy offline formában tartjuk meg.

Szervezetfejlesztési programjaink, tréningjeink, coachingjaunk legnagyobb sikerének ügyfeleink visszajelzését tartjuk, amelyben hallgatóink, klienseink valódi viselkedésváltozásáról, valamint kézzelfogható, számokban is megjelenő eredményekről számolnak be. Sikereinket a következőknek tulajdonítjuk:

 • gyakorlatorientált képzések
 • egyedileg összeállított, cégre szabott tréningek
 • pozitív légkör, pozitív visszajelzések
 • egyedileg kifejlesztett Tolerance-Training metodika, amelybe beépítettük a kognitív- és viselkedésterápiás tapasztalatokat
 • magyar kultúrára szabott képzések
 • programjaink hatékonyságát mérjük és folyamatosan fejlesztjük
 • kompetenciafejlesztéseknél professzionális utánkövetési módszertant biztosítunk

Szolgáltatásaink

Üzleti programok

Szervezet-, valamint kompetenciafejlesztő programjainkat, csapatépítő képzéseinket illetve coachingjainkat mindig az adott cég, ügyfél igényeire szabottan tervezzük. Online és offline formában is megrendelőink rendelkezésére állunk.

Nyitott képzések

Nyitott képzéseink mindenki számára elérhetők. Gyakorlatorientált tréningjeinken foglalkozunk önismerettel, asszertív kommunikációval, konstruktív konfliktuskezeléssel. Online és offline formában is szervezünk programokat.

Tréner és Coach Akadémia

Cégünk folyamatosan indít tréner valamint coach képzéseket. Akkreditált programjaink gyakorlatorientáltak, a nemzetközi trendek mellett a magyar kultúra sajátosságait is figyelembe vevő metodikával rendelkeznek.

Az 'Igen a nemek közt' program

Ezt a komplex párkapcsolati programot, mely különböző online kurzusokból, színházi előadásból, és szabadulójátékból áll, Dr. Piczkó Katalin, párkapcsolati tanácsadásain, terápiáin gyűjtött tapasztalatok alapján dolgozta ki.

Referenciáink

Ügyfeleink mondták

 • “Nehéz szavakba önteni azt az érzést, ami bennem a tréning kapcsán megjelent. Kicsit ahhoz hasonlít, amikor a jógaoktatóm a meditációról beszél, amit szerinte a szavak szintjén  nem lehet visszaadni, át kell élni.:) Ilyen ez a tréning is….Végtelenül hálás vagyok, hogy átélhettem. Élveztem minden percét az első videótól kezdve, a mindennapos Webexekig.  Sokat tanultam, és úgy érzem még fogok is belőle tanulni. A tréning felépítése nagyon logikus volt, a videókban lévő visszautalások mindig pont jókor jöttek és segítettek a tudás elmélyítésében. Számomra sokat jelentett, hogy a videókat többször is meg tudtam hallgatni. A napi „ találkozások” alkalmával meg volt lehetőségünk gyakorolni, közösen gondolkodni is. “

  Dr. Pőcze Adrienn

 • “Szeretném megköszönni a KÉPZÉST. Talán furcsa, hogy nagybetűvel írom, de igen, számomra ez a személyiségfejlesztésem csúcspontja volt . Soha nem vettem még részt olyan képzésben, amely ténylegesen fontosnak tartja az interperszonális kapcsolatokat akár magánéletben, akár a munka során használni. Naponta alkalmazom itthon a tanultakat, sikerrel. Szívből ajánlom mindenkinek!”

  Száva Krisztina

 • „Kevés olyan tanfolyamon vesz részt az ember, ahol azt kívánja, bárcsak ne lenne vége. Velem ez történt. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan coach vezetőt kaptunk, aki nemcsak szakmailag, de emberileg is a legjobbak között van. A mai napig alkalmazom az ott tanultakat és segít a hétköznapokban is, hogy ki, mit, miért cselekszik.”

  Koncz Kriszta

 • „Egy ismerősöm javaslatára, de kritikus szemmel jelentkeztem a Tolerance Coach Akadémia első napjára, és leginkább a korábban már megszerzett coaching-tudás frissítésére számítottam. Ehelyett két nagyon alaposan felkészült, évtizedes, sokszínű tapasztalattal rendelkező coach-tól kaptam az ügyfeleimnél azonnal alkalmazható, gyakorlatias „fogásokat”. Így utóbb visszatekintve, nagyon jó döntés, és gyorsan megtérülő befektetés volt az itteni tanulás, gyakorlás.”

  Székely Gábor /Profiles-tanácsadó, coach/

 • ,,Szívből ajánlom a tréner képzést mindazoknak, akik jó hangulatban szeretnének olyan eszközöket, módszereket tanulni, amit nemcsak a tréneri munka során lehet hasznosítani. Sokat tanultam önmagamról a tréning során, elsajátítottam számos olyan kommunikációs, moderációs és prezentációs technikát, amit nap mint nap használok vezetőként.”

  Dr. Berta Szilvia /Hálózati Igazgató, Csillag Patikák/

 • ,,A képzés számomra mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat jelentett. Olyan gyakorlati ismereteket adott, amelyet a mindennapokban azonnal tudtam alkalmazni. De emellett nemcsak a tréneri képességek szempontjából, hanem önismeret és életszemlélet területén is sokat gazdagodtam.”

  Dely Géza /Kuratóriumi elnök, Nem Adom Fel Alapítvány/

 • ,,Munkám során sok fajta tréningen vettem részt – több trénert is láttam dolgozni. Kati szakmailag és emberileg is Magyarország egyik kiemelkedő trénere. Teszi mindezt mérhetetlen alázattal és hitelesen, amit a legelső alkalommal észre fogsz venni 🙂 ! vigyázat Tolerance függő leszel!
  Az első órától vittek egyre mélyebbre –  a tréneri kompetenciákban és önismeretben egyaránt. Amit éreztem, nagy-nagy biztonságot ezen az úton, és azt az “AHA” élményt, amit régóta kerestem.”

  Csonka Péter /Orvoslátogató Berlin-Chemie / A. Menarini Kft./

Hogyan dolgozunk mi?

01

Előkészítés

Felmérjük megrendelőink igényeit, valódi szükségleteit, és ezeknek megfelelően alakítjuk ki velük közösen programunkat legyen szó akár kompetenciafejlesztő tréningről, csapatépítő- vagy akár szervezetfejlesztő programról, esetleg egyéni coachingról.

02

Program megtartása

Cégre szabott, egyedi igények szerint kialakított programjainkon nagy hangsúlyt fektetünk a szemléletváltásra, valamint arra, hogy az új ismereteket résztvevőink biztonságos közegben kipróbálhassák és be is gyakorolhassák.

03

Utánkövetés

A program megtartását követően sem engedjükel megrendelőink kezét, amennyiben igényükvan rá, utánkövetjük, hogy mennyire tartósváltozást értünk el.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tolerance Training Kft.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 56

Telefon/fax: +36-1-214-2469, +36 70 340 9032,
Email: tolerance@tolerance.hu
Felnőttképzési Nyilv. szám: E-001074/2015

Tolerance Training Kft.
GINOP-8.2.6-18
Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban
Párkapcsolati edukáció
Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában
Tolerance Training Kft.
GINOP-8.2.6-18
Két egyedileg kifejlesztett szoftver és komplex rendszer létrehozása a Digitális Jólét Programban
Párkapcsolati edukáció
Cukorbeteg gyermekek segítése egészséges étrend kialakításában